Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Badrum / Necessärer / PiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi Pink
PiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi Pink
PiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi PinkPiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi PinkPiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi PinkPiP Studio Necessär Tutti i Fiori Combi Pink

Två necessärer/sminkväskor i ett! Med vackert mönster från holländska PiP Studio. 

Mått
26 x 18 x 7.5cm
22 x 13 x 1 cm

 

PiP Studio Bad
PIP Studio har en hel serie med underbara produkter som förhöjer stämningen i badrummet. Härliga badrockar som värmer gott efter ett bad, mjuka badrumsmattor att sätta fötterna på, ljuva handdukar att svepa in sig i efter duschen och en mängd fina och praktiska necessärer och sminkväskor, allt designat av grundaren PIP för att fungera tillsammans i härlig harmoni.

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!