Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Kuddar / Prynadskuddar / Missoni Home Kudde John
Missoni Home Kudde John
Missoni Home Kudde JohnMissoni Home Kudde John

Kudde John från Missoni Home. Kudden med Missonis klassiska zickzackmönster är lika snygg i soffan som på sängen. Kuddfodralet är avtagbart och innerkudde medföljer.

Tyget John har en bred mönsterrapport och dominerande färger varierar på varje kudde. Bilden visar ett exempel kudden kan se, men varje exemplar är unikt.

Mått
40 x 40 cm

Material
100% bomull

Färg
170

 

Missoni Home
Missoni Home är en del av det italienska modehuset Missoni, baserat i Milano, som grundades 1953 av Ottavio och Rosita Missoni. Missoni är känt för sin mångfald av mönster, sina geometriska former och abstrakta blommor i ett kalejdoskop av färger. Missonis populära handdukar, badrumsmattor, sittpuffar, kuddar och plädar piggar upp vilket hem som helst! 

Inred badrummet med Missonis färgstarka och mönstersäkra handdukar, badlakan och badrumsmattor. Missonis plädar och kuddar är snygga båda i soffa och säng och är just den färgklick som ett rum behöver. Vi tillverkar även egna lampskärmar, kuddar och brickor av Missonis läckra tyger. Lampskärmar att sätta i taket eller tuffa skärmar till fönsterlampan eller bordslampan, modellerna är många.