Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Baka / Bakformar / Rice Bakformar för hängande kakor 3-pack
Rice Bakformar för hängande kakor 3-pack
Rice Bakformar för hängande kakor 3-packRice Bakformar för hängande kakor 3-packRice Bakformar för hängande kakor 3-packRice Bakformar för hängande kakor 3-pack

En kaka till kaffet? Med detta set med tre stycken skojiga kakformar i glada färger från danska Rice kan du servera kakorna på ett kul och annorlunda sätt. Bakformarna har ett jack så att du enkelt och smidigt kan hänga dina kakor direkt på muggen, kaffe- eller tékoppen. Baka en flamingo, en pussmun och ett hjärta och bjud in nära och kära på fikakalas!

Mått
Flamingon är ca 14 x 12 cm, pussmunnen 10 x 4,5 cm och hjärtat 10 x 8,5 cm

Material
Metall

Rice
Rice är det danska märket som gör allt från handgjord keramik och praktisk melamin till charmiga förvaringslådor, cykelkorgar, diskborstar, bakformar, lampor och fantasifulla leksaker. Allt med en lekfull design och alltid i sprakande färger som garanterat gör dig glad!

Rice har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Underbara tapeter med glitter, guld, pastell, blommigt, prickigt, rutigt, roligt, fantasifullt och helt enkelt ljuvligt.

 


Andra som köpte Rice Bakformar för hängande kakor 3-pack har även köpt...