Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Oliver Furniture Sänghimmel till Babysäng Wood
Oliver Furniture Sänghimmel till Babysäng Wood
Oliver Furniture Sänghimmel till Babysäng WoodOliver Furniture Sänghimmel till Babysäng WoodOliver Furniture Sänghimmel till Babysäng Wood

Sänhimmell i bomull som passar till Oliver Furnitures babysäng Wood (041487). Sänghimmeln fästs smidigt på hållare (041487) som köpes separat. Sänghimmeln tvättas för hand.

Mått
45 x 65 cm hög

Material
100% eko-Tex certificerad bomull

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor. Hållaren passar för sänghimmeln som går att köpa till eller för en mobil som ger trygghet till barnet. 

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.