Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Dockskåp / KidKraft Dockskåp Magnolia
KidKraft Dockskåp Magnolia
KidKraft Dockskåp MagnoliaKidKraft Dockskåp MagnoliaKidKraft Dockskåp MagnoliaKidKraft Dockskåp Magnolia

Dockskåpet Magnolia med balkong och 13 medföljande möbler är fullständigt bedårande med sin design i ljuva pastellfärger och lekfulla detaljrikedom! Toaletten har ett spolande ljud när man trycker på en knapp, lampan kan lysa och pianot spelar musik. Trappan är i plast och det finns en hiss som kan röra sig upp och ned. Kidkrafts dockskåp är stora nog så att flera kan vara med och leka!

Huset passar bra till de flesta dockor som är upp till 30 cm, alltså ett perfekt hem för Barbiedockor eller Mailegs kaniner! Dockor ingår EJ.

Mått
Dockskåpet är 81 cm x 46 cm  x 118 cm högt. 

Material
Dockskåpet från KidKraft är tillverkat av komposit trämaterial med en stabil konstruktion och är säkerhetsmässigt godkändt enligt EU standard. Detaljerad monteringsanvisning medföljer.

Leveranstid
Dockskåpen från KidKraft är en beställningsvara, leveranstid ca 5-7 dagar.

 

Kidkraft
KidKraft tillverkar färgsprakande leksaker och barnmöbler med mycket detaljrik och lekfull design. Sagolika dockskåp, underbara barnkök, äventyrliga piratskepp och bilgarage. Deras produkter är av högsta kvalitét, allt tillverkat av trä med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard.