Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Dukade Bord / Porslin / Koppar & Muggar / PiP Studio Mugg Good Morning Pink
PiP Studio Mugg Good Morning Pink
PiP Studio Mugg Good Morning Pink

Mugg Good Morning Pink från PiP Studio. En vacker lattemugg med glimrande gulddetaljer. Muggen passar och utmärkt som tandborstmugg i badrummet tillsammans med tvålpumpen och tandborsthållaren Good Morning.

Mått
8 cm i diametern x 9,5 cm hög. Muggen rymmer ca 220 ml.

Skötselråd
PiP Studios porslin har gulddekor och för bästa livslängd rekommenderar de att porslinet ej diskas i maskin. Tål ej micorugn.

 

PIP Studio porslin
PIP Studio har en flera underbara serier med vackert porslin. Ljuva skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld, allt designat av grundaren PIP för att fungera tillsammans i härlig harmoni.

PiP Studio
PiP Studios produkter designas med värme och en förmåga att mixa och matcha för att bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, tapeter, tyger och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studios erbjuder fantastisk färgsprakande tapetkollektioner och tyger med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med på deras tapeter och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!  


Andra som köpte PiP Studio Mugg Good Morning Pink har även köpt...

KÖP 6 BETALA FÖR 5!
PiP Studio Mugg Good Morning Blue
105 kr Köp
KÖP 6 BETALA FÖR 5!
PiP Studio Mugg Good Morning Red
105 kr Köp
KÖP 6 BETALA FÖR 5!
GreenGate Lattemugg Flora Vintage
139 kr Köp

KÖP 6 BETALA FÖR 5!
PiP Studio Mugg Spring to Life Flower Pink Small
95 kr Köp
KÖP 6 BETALA FÖR 5!
PiP Studio Mugg Jubileum 2-pack
149 kr (299 kr) Köp