Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Dukade Bord / Porslin / Koppar & Muggar / PiP Studio Mugg La Majorelle A Pink Large
PiP Studio Mugg La Majorelle A Pink Large
PiP Studio Mugg La Majorelle A Pink LargePiP Studio Mugg La Majorelle A Pink LargePiP Studio Mugg La Majorelle A Pink Large

Vackra muggen La Majorelle med glimrande gulddetaljer från PiP Studio.

Mått
8,5 cm i diametern x 10 cm hög. Muggen rymmer ca 350 ml.

Skötselråd
PiP Studios porslin har gulddekor och för bästa livslängd rekommenderar de att porslinet ej diskas i maskin. Tål ej micorugn.

 

PIP Studio porslin
PIP Studio har en flera underbara serier med vackert porslin. Ljuva skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld, allt designat av grundaren PIP för att fungera tillsammans i härlig harmoni.

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!