Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Tapeter / Sandberg Tapet Botanica
Sandberg Tapet Botanica
Sandberg Tapet BotanicaSandberg Tapet BotanicaSandberg Tapet Botanica

Väggbild Botanica från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryckt bildtapet.

Vår Svenska Flora i färg är ett praktverk som behandlar vårt lands natur och växtlighet. En bukett för såväl blomsterälskaren som den avancerade botanikern. Botanica är vår hyllning till den svenska floran och faunan, till naturen som ger oss inspiration och kraft. Mönstret innefattar 234 olika utvalda blommor. Rapporten är 16,8m.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Mönsterpassning: 21,5 cm
- Bredd: 45 cm
- Längd: 16,8 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Stäng