Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Tapeter / Sandberg Tapet Sara Mörkbrun
Sandberg Tapet Sara Mörkbrun
Sandberg Tapet Sara MörkbrunSandberg Tapet Sara Mörkbrun

Väggbild Sara från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryck bildtapet, en fondvägg som är 1,80 x 300 meter hög. Tapeten är rapporterbar i sidled. 

Ett motiv hämtat från fyra handmålade kinesiska tavlor som hänger i Carl von Linnés sommarbostad Linnés Hammarby. Förmodligen var de en gåva från hans lärljungar som ofta for till Kina för att samla material till sin mästare. Målningarna återger hyllor från ett burget kinesiskt hem med vackert porslin, the i fina askar, penslar, tusch samt en mängd böcker. Nu har de fyra tavlorna sammanfogats och blivit en fantastisk inredningstapet som fått sitt namn efter Linnés fru.

 

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Designer: Kong Bo Wen
- Bredd: 45 cm
- Längd: 12 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Stäng