Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Tapeter / Sandberg Tapet Dodecanese Gråsvart
Sandberg Tapet Dodecanese Gråsvart
Sandberg Tapet Dodecanese GråsvartSandberg Tapet Dodecanese Gråsvart

Väggbild Dodecanese från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryck bildtapet, en fondvägg som är 1,35 meter bred x 2,70 meter hög. Tapeten är rapporterbar i sidled. 

Sanderbergs älskade tyg Dodecanese har funnits i deras sortiment i många år. Örjan Sandberg, som under många år återvänt till den grekiska ö-gruppen Dodecanese, bad designern Daniel Långelid att göra ett vackert tyg med grekiskt tema. Resultatet blev en underbar tolkning av en liten stad i den egeiska övärlden. Under årens lopp har det varit många som frågat om mönstret även finns som tapet och Sandberg är idag stolta över att kunna presentera Dodecanese i denna kollektion.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Designer: Daniel Långelid
- Bredd: 45 cm
- Längd: 8,1 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem.