Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Tapeter / Sandberg Tapet Else-Marie Gråsvart
Sandberg Tapet Else-Marie Gråsvart
Sandberg Tapet Else-Marie GråsvartSandberg Tapet Else-Marie GråsvartSandberg Tapet Else-Marie GråsvartSandberg Tapet Else-Marie Gråsvart

Tapet Else-Marie från Sandbergs kollektion Linnea. Handmålat porslin från Mariebergs porslinsfabrik, som tillverkade porslin i Stockholm på 1700-talet, är inspirationskälla till denna tapet. Blommorna, nonchalant utspridda på 1700-tals manér, är tryckta på tapeten Folke som har en porslinsvit krackelerad yta.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Linnea
- Designer:  Sissa Sundling
- Bredd: 53 cm
- Längd: 10,05
- Mönsterpassning: 64 cm
- Typ av mönsterpassning: Förskjuten
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 

Linnea
“Gud skapade världen till en blomstertapet och satte människan däruppå att spatsera, leva och sig förnöja”. Carl von Linné. Sandbergs kollektion Linnea är en hyllning till det allra finaste vi har – svensk vår och sommar. Den svart-vita basen är återkommande och förstärker och lyfter mönsterglädjen. Sandbergs influenser visar sig i vältecknade blommor och grenverk, där spår av penseldragen och akvarellfärgens toningar syns på varje rulle.

 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Stäng