Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Tapeter / Sandberg Tapet Henry Ljusgul
Sandberg Tapet Henry Ljusgul
Sandberg Tapet Henry LjusgulSandberg Tapet Henry Ljusgul

Tapet Henry från Sandbergs kollektion Flora Sandbergica. Tapet Henry är en förtjusande tapet med slingrande revor av smultronblad som mönsterbild, för mindre och medelstora rum. I denna milda gröna färgställning med sin mjuka yta ger tapeten en behaglig ombonad känsla.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Flora Sandbergica
- Designer:  Johanna Vestlin
- Bredd: 53 cm
- Längd: 10,05 m
- Mönsterpassning: 32 cm
- Typ av mönsterpassning: Förskjuten
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

  

Sandberg
Sandberg är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar tyger och tapeter. Sandberg brinner för hantverket och tror på miljön, människan och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. 

Alla Sandbergs tapeter är designade av deras egna designteam i Sandberg studio. Svenska landskap och natur är en stor inspirationskälla i både färger och mönster, och många av Sandbergs tapeter bär på ett kulturellt, historiskt arv. Sandberg älskar att berätta historier och de har en konstnärlig ambition att göra någonting riktigt vackert. Därför målar Sandberg alla original för hand och alla mönster bär på sin egna berättelse.

Med passion och kärlek för hemmet översätter Sandbergs designers samtida trender till unik design tolkat i Sandbergsk anda. Sandberg erbjuder moderna premium tapeter och livsstilsprodukter i svensk design som är lätt att tycka om.