Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Tapeter / PiP Studio Tapet Spring to life Sea Blue
PiP Studio Tapet Spring to life Sea Blue
PiP Studio Tapet Spring to life Sea BluePiP Studio Tapet Spring to life Sea Blue

Tapet Spring to Life från PiP Studios tapetkollektion Pip 2016.

- Varumärke: PiP Studio
- Kollektion: Pip 2016
- Bredd: 52 cm
- Längd: 10 m
Mönsterpassning: 53 cm
Typ av mönsterpassning: Rak
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 

PIP 2016
PIP 2016 är den fjärde upplagan med tapeter av populära PiP, en underbar tapetkollektion med en mix av klassiska och nya tapetmönster. På tapeterna ser vi bland annat plantor, blommor, frukter, insekter och andra smådjur. Fint illustrerat i det sagoberättande mönstret ”Spring-to-life” eller det mer iögonfallande ”Botanical Print” som visar fantasifulla blommor och ljuvliga fåglar på en vacker bakgrund. I PIP Studios senaste tapetkollektion är alla mönster som vanligt mycket detaljerade och med överraskande motiv. Färgerna på tapeterna varierar från mjuka pasteller till mer fylliga och djupa toner, bått och rosa dominerar. Pip 2016 är ett härligt tillskott i Pip-familjen.

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!