Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Tapeter / Tapet Hollie Grön
Tapet Hollie Grön
Tapet Hollie GrönTapet Hollie Grön

Lagerrensning!

Tapet Hollie från Sandbergs kollektion Kubel Kids. I tapeten inspirerad av sokgen hittar man den stora björnlokan som Annas dotter Hollie fascineras av men vet är farlig, kantareller som hon brukar plocka, fasanen som de ofta har besök av hemmavid och haren, räven och rådjuret som bor i skogen.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Kubel Kids
- Designer: Sara Bergqvist
- Bredd: 53 cm
- Längd: 10,05
- Mönsterpassning: 53 cm
- Typ av mönsterpassning:  
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

Kubel Kids
Kubel Kids är en liten kollektion av Sanberg med fem mönster framtagen i samarbete med fotografen och stylisten Anna Kubel. Kollektionen är en berättelse om Anna och hennes två barn Hollie och Bianca där mönsterbilderna tar oss igenom Annas barndom och Hollie och Biancas liv. Anna har i samarbete med Sandbergs designteam tagit fram alla färger i kollektionen med perfektion för att bland annat skapa den ”perfekta rosa kulören” och den mest ”behagliga gröna nyansen”. Tapeten Ava är inte bara en av Sandbergs storsäljare utan även Annas favorit i vårt befintliga sortiment. Därför valde vi att låta Anna ta fram två nya färgställningar med utgångspunkt från hennes hem.Till kollektionen finns också ett antal accessoarer. En sprattelhare vid namn Stuart döpt efter Annas eget husdjur från barndomen samt djurmasker och tygmärken med utgångspunkt från mönstret Hollie. I ett exklusivt samarbete med Betón har vi också tagit fram en limiterad upplaga av barnmockasiner i giftfritt naturgarvat skinn.

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem.