Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Accessoarer / Väskor / PiP Studio Väska Exotic Garden
PiP Studio Väska Exotic Garden
PiP Studio Väska Exotic GardenPiP Studio Väska Exotic Garden

 Läcker, rymlig strandväska i polycanvas från PiP Studio.  Väskan har ett innerfack för nycklar mm.

Mått
44 x 43 x 20 cm
 

PiP Beach Bags Collection - en limited edition
PiP Beach Bags Collection är 
en kollektion med strandväskor specialdesignade med PiP Studios mest populära och klassiska mönster som Chinese Blossom, Flowers in the mix, Dutch painters, Pip Garland, Floral Fantasy, Swinging flowers, Fairytiles, Oh deer och Melody. Passa på - kollektionen är en  limited edition som endast finns i begränsad upplaga!

PiP Studio
PiP Studios produkter designas med värme och en förmåga att mixa och matcha för att bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, tapeter, tyger och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studios erbjuder fantastisk färgsprakande tapetkollektioner och tyger med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med på deras tapeter och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!