Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Sängar / Spjälsängar / Oliver Furniture Spjälsäng Seaside White
Oliver Furniture Spjälsäng Seaside White
Oliver Furniture Spjälsäng Seaside White

Barnsäng Seaside är en stilren, snygg säng från danska Oliver Furniture, designad för barnets tillväxt från det första levnadsåret, till de mer självständiga åren.  

Barnsängen Seasides flexibla utformning har en väl genomtänkt funktionalitet som kan följa barnets utveckling under flera år. Med sina sex bäddpositioner kan sängen först användas som spjälsäng, sedan som juniorsäng och när barnet blir så stort att en större säng behöver kan den stå kvar i rummet och ändras till en fin liten soffa. Madrass ingår ej, kan köpas separat.

Spjälsäng - 3 inställningar

  • Sängbotten i topposition ger en ergonomisk arbetshöjd för föräldrar och nära kontakt med barnet. Den översta positionen bör används för barn som inte kan sitta. Avståndet till golvet är 55 cm.
  • Sängbotten i det nedre läget ska alltid användas när barnet är stort nog att sitta själv. Avståndet till golvet är 23 cm.
  • Tre spjälor är avtagbara så att barnet kan, när det är gammalt nog, klättar i och ur sängen själv på ett säkert sätt. 

Juniorsäng - 2 inställningar

  • Sängbotten i det nedre läget för det äldre barnet som även klättra i och ur sängen själv. Avstånd till golvet är 23 cm.
  • Sängbotten i mellanposition för det äldre barnet som även klättra i och ur sängen själv. Avståndet till golvet är 41,5 cm.
Soffa - 1 inställning
  • Sängbotten i mittläge och utan kant och sängen kan användas som en soffa. Här ges en mysig plats för lek och sagoboksläsande. Avstånd till golv 41,5 cm.

Mått
143 cm lång x 77 cm bred x 88 cm hög
Bäddmått: 70 x 140 cm

Material
Oliver Furnitures möbler är tillverkade av björkträ och MDF och är lackade med en vattenbaserad lack.

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.

 

 


Andra som köpte Oliver Furniture Spjälsäng Seaside White har även köpt...