Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Väggbilder / Sandberg Tapet/ Väggbild New York
Sandberg Tapet/ Väggbild New York
Sandberg Tapet/ Väggbild New YorkSandberg Tapet/ Väggbild New YorkSandberg Tapet/ Väggbild New York

Tapet New York från Sandbergs kollektion New York Stories. Väggbilden levereras som en hel tapetrulle som består av 4 våder som tillsammans blir 180 cm bred x 270 cm hög.

Siluetterna av de världskända skyskraporna i New York är lika vackra dag som natt. Sandbergs designers anlände i skymningen då staden välkomnade dem i tunna molnslöjor. För att återskapa bilden är New York målad i flödig akvarell och speglar staden på ett nyskapande sätt som passar för fondväggar i moderna miljöer.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: New York Stories
- Rullängd: 10,8 meter
- Bredd: 45 cm
- Kvalité: non-woven/klistra på väggen
- Leveranstid: ca 1 vecka

 


New York Stories
New York lockar som stad med ett ständigt brus och en strid ström av kultur; mode, musik, konst och mat. Det är storslaget men cosy, ruffigt men chic, betong men grönt av parker. Kontrasterna är många och uppmuntrar till oväntade möten och nya idéer. Med invånare från hela världen står New York för den moderna bostaden, utan historia i bygden skapar man sig ett eget universum.

För att vandra på de livliga gatorna och låta sig inspireras reste Sissa Sundling och Karolina Kroon, designers hos Sandberg, till New York – New York Stories är en tapetkollektion med deras tolkning av drömmarnas stad. En berättelse i elva tapetmönster som tillsammans bildar kollektionen New York Stories. Tapeter med stark karaktär; solitärer, men som sida vid sida skapar en helhet; New York. Allt finns där för de som vill skapa sig sitt eget näste, sin egen trygga plats på jorden.

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar en miljö med personlig atomsfär och deras tapeter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem.