Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Väggbilder / Sandberg Tapet/ Väggbild Gamla Uppsala
Sandberg Tapet/ Väggbild Gamla Uppsala
Sandberg Tapet/ Väggbild Gamla UppsalaSandberg Tapet/ Väggbild Gamla Uppsala

Väggbilden Gamla Uppsala från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryck bildtapet, en fondvägg som är 3,15 meter bred x 2,70 meter hög. 

Det är något speciellt med äldre kartor. Hantverksskickligheten, precisionen och omsorgen för detaljer imponerar och berör. Den här handkolorerade kartan hittade Sandberg i Lantmäteristyrelsens arkiv. Den visade sig vara en geometrisk avmätning över Uppsala året 1640, då Lantmätare Mårten Christiernsson verkade. Gamla Uppsala är ett vackert konstverk där man riktigt känner historiens vingslag. Vintage känslan och det handmålade uttrycket står för något modernt som passar väl in i miljöer med material som linne, trä, metall och läder. Originalet tillhör Lantmäteriets arkiv.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Designer: original Mårten Christiensson
- Bredd: 45 cm
- Längd: 18,9 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Andra som köpte Sandberg Tapet/ Väggbild Gamla Uppsala har även köpt...