Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Väggbilder / Sandberg Tapet/ Väggbild Ovansjö Socken Ljusgrön
Sandberg Tapet/ Väggbild Ovansjö Socken Ljusgrön
Sandberg Tapet/ Väggbild Ovansjö Socken LjusgrönSandberg Tapet/ Väggbild Ovansjö Socken Ljusgrön

Väggbilden Ovansjö Socken från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryck bildtapet, en fondvägg som är 3,6 meter bred x 2,70 meter hög. 

 Som ett färgglatt lapptäcke, förevigades ägodelningen i Ovansjö socken i Gävleborgs län under åren 1757-1758. Husen, gärdsgårdarna och de kaligrafiska tecknen minner om en tid då saker fick ta lite längre tid. Med vackra penseldrag och omsorgsfullt arbete har Lantmätaren August Fredrik Rehausen återskapat Den tidens ordning. Kartbilden är rekonstruerad för att anpassas till tapet. Originalet tillhör Lantmäteriets arkiv.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Designer: August Fredrik Rehausen
- Bredd: 45 cm
- Längd: 21,6 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Andra som köpte Sandberg Tapet/ Väggbild Ovansjö Socken Ljusgrön har även köpt...