Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Tapeter / Väggbilder / Sandberg Tapet/ Väggbild Eden Svart
Sandberg Tapet/ Väggbild Eden Svart
Sandberg Tapet/ Väggbild Eden SvartSandberg Tapet/ Väggbild Eden Svart

Väggbild Eden från Sandbergs tapetkollektion Arkiv är en digtaltryck bildtapet, en fondvägg som är 2,25 meter bred x 2,70 meter hög. 

Den engelska formgivaren William Morris lät sig inspireras av det indiska formspråket i många av hans mest älskade mönster. Sandbergs klassiska textil mönster Leonard som med sina tigrar, lejon och elefanter också är inspirerad av det indiska, har blivit till ett signum för Sandberg. Eden är ett livets träd vars rötter knyter an till vårt arv, och vars grenar med blommor och blad symboliserar fruktbarheten och det nya. Trädet målades ursprungligen till tapetmönstren Eva och Eden i kollektionen Götheborg. Som digitaltapet skänker Eden dig en plats under trädet för vila och nöje.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Arkiv
- Designer: Sissa Sundling
- Bredd: 45 cm
- Längd: 13,5 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 
Arkiv
Arkiv är en digital kollektion från Sandberg. Tapetkollektionen är indelad i fyra kapitel och innehåller totalt femton tryckta mönster där klassiskt hantverk möter modern teknik. Sex av dem är från Sandbergs egna skissblock och nio är handplockade från fantastiska arkiv runt om i Sverige. Mönsterskatter som aldrig tidigare producerats och som nu får liv. Ett samarbete mellan Sandberg och Uppsala Universitet, Röhsska Museet, Nordiska Museet, Statens centrum för Arkitektur och Design, Lantmäteriet och Regionarkivet i Göteborg. 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem. 

 


Andra som köpte Sandberg Tapet/ Väggbild Eden Svart har även köpt...