Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Tapeter / Väggbilder / Sandberg Tapet/ Väggbild Skymning
Sandberg Tapet/ Väggbild Skymning
Sandberg Tapet/ Väggbild SkymningSandberg Tapet/ Väggbild Skymning

Väggbild Skymning från Sandbergs tapetkollektionllektion Carl. Skymning är en digtaltryck bildtapet som är 1,8 meter bred x 2,70 meter hög. Tapeten är rapporterbar i sidled.

Himlen glöder när skymningen faller över en klar vinterhimmel. Färgerna drar gradvis från orange till rosa och tonar slutligen ut i ljus pastell. Den tonade akvarellmålningen skapar en lugn, spännande fond som passar väl in i moderna, svala inredningar med inslag av metall, trä och grafiska uttryck.

- Varumärke: Sandberg
- Kollektion: Carl
- Designer: Karolina Kroon
- Bredd: 45 cm
- Längd: 10,8 m
- Kvalité: non-woven
- Leveranstid: ca 1 vecka

 

Carl
Carl är en randig kollektion med sju mönster i vårvinterns färger. Från klassiska blockränder till nya, modernare tolkningar av randen som mönster. För att åstadkomma de stora, magiska vyer som naturen visar har vi i två av mönstren använt oss av digital teknik för att skildra gryning och skymning.

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atomsfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem.