Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Dukade Bord / Underlägg / PiP Studio Underlägg Early Bird Pink
PiP Studio Underlägg Early Bird Pink
PiP Studio Underlägg Early Bird Pink

Ge dukningen det lilla extra med vårt vackra underlägg med PIP Studios klassika mönster Early Bird, en unik bordstablett som du bara hittar hos Syster Lycklig. Bordstabletter piffar inte bara till dukningen, de är även praktiska att lägga under mattallriken för att slippa spill på bordet. Dessutom är bordsunderlägg lätta att torka av, alltså är tabletter både snygga och praktiska på samma gång! 

Mått
42 x 30 cm

Skötselråd
Underlägget är laminerat och lätt att torka av. 

Material och tillverkning
Syster Lycklig har under en tid låtit laminera brickor av PiP Studios, Missonis och GreenGates mest populära mönster och idén har vi nu överfört till bordsunderlägg. Underlägget är tryckt från det underbart färgsprakande originalmönstret Early Bird från holländska PiP Studio.

 

Syster Lyckligs egen produktion
Vi brinner för design och tillverkar våra egna unika produkter av textil och tapet från kända varumärken som Missoni Home, William Morris & Co, Sandberg, Sanderson, Designers Guild, Mulberry Home, GreenGate och PiP Studio. Vi producerar bland annat kuddar, brickor, glasunderlägg, underlägg, bordstabletter, tändstickor och lampskärmar i samarbete med duktiga hantverkare. Produkterna är unika för Syster Lycklig och vi har valt ut de mönster som vi gillar mest och som gör oss särskilt lyckliga.Stäng