Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Dukade Bord / Underlägg / William Morris & Co Glasunderlägg Willow Boughs Blue
William Morris & Co Glasunderlägg Willow Boughs Blue
William Morris & Co Glasunderlägg Willow Boughs Blue

Ge dukningen det lilla extra med det vackra glasunderlägget med William Morris klassiska mönster Willow Boughs Blue. Glasunderlägg passar utmärkt för att skydda bordsytan mot fläckar och fula ringar men är även fina att ha framme för dekoration. Snygga och praktiska på samma gång!

Mått
10,5 x 10,5 cm

Material
Underläggen tillverkas av Pimpernel som gör underlägg, brickor och glasunderlägg av hög kvalitet. Undersidan är av kork.

Skötselråd
Torka av med en fuktig trasa.

 

William Morris & Co
William Morris (1834-1896) anses vara den största designer och en av de mest framträdande personerna i Arts and Crafts-rörelsen. Han var också en poet, konstnär, filosof och politisk teoretiker. År 1861, med en grupp vänner, startade han dekorerar verksamheten Morris, Marshall, Faulkner & Co, som gjorde vackra, handgjorda produkter och inredning för hemmet . Detta var mycket kontroversiellt för tiden som fördömde "framsteg" av maskinen. Morris motiverades av en önskan att leverera prisvärd "konst för alla". Fortfarade idag får vi ta del av hans tidlösa och vackra design, 150 år senare.  Morris & Co har även helt magiska tyger att matcha till deras fina tapeter. 

 


Vi tipsar även om: