Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Dukade Bord / Underlägg / William Morris & Co Underlägg Strawberry Thief Blue
William Morris & Co Underlägg Strawberry Thief Blue
William Morris & Co Underlägg Strawberry Thief Blue

Ge dukningen det lilla extra med det vackra underlägget med William Morris klassiska mönster Strawberry Thief. Bordstabletter piffar inte bara till dukningen, de är även praktiska att lägga under mattallriken för att slippa spill på bordet. Dessutom är bordsunderlägg lätta att torka av, alltså är tabletter både snygga och praktiska på samma gång!

Mått

40,1 x 29,8 cm

Material
Bordstabletten tillverkas av Pimpernel som gör underlägg, brickor och drickunderlägg av hög kvalitet. Underläggen är lätta att torka av och tål värme upp till 100°C. Undersidan är av kork.

Skötselråd
Torka av underlägget med en fuktig trasa.

 

William Morris & Co
William Morris (1834-1896) anses vara den största designer och en av de mest framträdande personerna i Arts and Crafts-rörelsen. Han var också en poet, konstnär, filosof och politisk teoretiker. År 1861, med en grupp vänner, startade han dekorerar verksamheten Morris, Marshall, Faulkner & Co, som gjorde vackra, handgjorda produkter och inredning för hemmet . Detta var mycket kontroversiellt för tiden som fördömde "framsteg" av maskinen. Morris motiverades av en önskan att leverera prisvärd "konst för alla". Fortfarade idag får vi ta del av hans tidlösa och vackra design, 150 år senare.  Morris & Co har även helt magiska tyger att matcha till deras fina tapeter. 

 


Stäng