Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Byråer / Oliver Furniture Byrå Seaside 6 lådor
Oliver Furniture Byrå Seaside 6 lådor
Oliver Furniture Byrå Seaside 6 lådorOliver Furniture Byrå Seaside 6 lådorOliver Furniture Byrå Seaside 6 lådor

Byrå Seaside är en byrå i klassisk design från danska Oliver Furniture. Byrån har sex rymliga lådor med "soft lock" funktion och rullar enkelt på smidiga skenor.

Byrån kan lätt göras om till ett skötbord. En specialtillverkad skötbordsplatta kan köpas till separat. Även utdragbar klädhängare samt tvättpåse kan köpas till separat som förs in på byråns kortsidor. (se bild, ingår ej)

Mått
114,2 cm bred x 58 cm djup x 88,2 cm hög

Material
Oliver Furnitures möbler är tillverkade av björkträ och MDF och är lackade med en vattenbaserad lack.

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.