Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Badrum / Handdukar / Missoni Home Handduk Giacomo 70x115 cm
Missoni Home Handduk Giacomo 70x115 cm
Missoni Home Handduk Giacomo 70x115 cm

Handduk Giacomo från Missoni Home i mjuk bomullsfrotté med Missonis klassiska zickzack-mönster i svart, blått, lila och turkost ger elegans till ditt badrum. Missoni Homes härliga frotté designas och tillverkas på deras väveri i Milano, Italien.

Mått
70 x 115 cm

Material
100% bomull

Färg
170

 

Missoni Home
Missoni Home är en del av det italienska modehuset Missoni, baserat i Milano, som grundades 1953 av Ottavio och Rosita Missoni. Missoni är känt för sin mångfald av mönster, sina geometriska former och abstrakta blommor i ett kalejdoskop av färger. Missonis populära handdukar, badrumsmattor, sittpuffar, kuddar och plädar piggar upp vilket hem som helst! 

Inred badrummet med Missoni Homes färgstarka och mönstersäkra handdukar, badlakan och badrumsmattor. Missoni Homes plädar och kuddar är snygga båda i soffa och säng och är just den färgklick som ett rum behöver. Vi tillverkar även egna lampskärmar, kuddar, brickor, bordstabletter och glasunderlägg av Missoni Homes läckra tyger. Lampskärmar att sätta i taket eller läckra lampskärmar till fönsterlampan eller bordslampan, modellerna är många.