Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Barnkök / KidKraft Barnkök Grand Gourmet
KidKraft Barnkök Grand Gourmet
KidKraft Barnkök Grand GourmetKidKraft Barnkök Grand GourmetKidKraft Barnkök Grand GourmetKidKraft Barnkök Grand Gourmet

Bon Appétit! Bedårande kök med söta gardiner där den lille kocken kan leka och laga festmåltider för hela familjen, baka bullar, kakor och förbereda för kalas.

Leksaksköket från KidKraft är mycket detaljrikt och har flera interaktiva funktioner. Dörrarna till ugn, microvågsugn, kyl, frys och tvättmaskinen kan öppnas och stängas och knapparna på spisen kan vridas. Köket har hyllor och lagringsutrymmen så att kastruller och köksredskap får plats.

Ett set med 4 leksaker medföljer, en stekpanna, en kastrull och två redskap. Övriga dekorationer och leksaker som syns på vissa bilder ingår EJ.

Mått
Köket är 91 cm x 91 cm x 92 cm högt

Material
Barnköken från KidKraft är tillverkade av komposit trämaterial med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard. Detaljerad monteringsanvisning medföljer.

Leveranstid
Barnköken från KidKraft är en beställningsvara, leveranstid ca 5-7 dagar.

Vikt
ca 29 kg

 

Kidkraft
KidKraft tillverkar färgsprakande leksaker och barnmöbler med mycket detaljrik och lekfull design. Sagolika dockskåp, underbara barnkök, äventyrliga piratskepp och bilgarage. Deras produkter är av högsta kvalitét, allt tillverkat av trä med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard.