Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Barnkök / KidKraft Barnkök Retro Pink
KidKraft Barnkök Retro Pink
KidKraft Barnkök Retro PinkKidKraft Barnkök Retro PinkKidKraft Barnkök Retro Pink

Bon Appétit! Bedårande kök i läcker retrostil där den lille kocken kan leka och laga festmåltider för hela familjen, baka bullar, kakor och förbereda för kalas. 

Leksaksköket från KidKraft är mycket detaljrikt och har flera interaktiva funktioner. Alla dörrar till skåp, ugn, microvågsugn och kylskåp kan öppnas och stängas, knapparna på spisen kan vridas och har ett klickande ljud. Köket har hyllor och lagringsutrymmen både över och under diskbänken så att kastruller och köksredskap får plats. Diskon är avtagbar så att den lätt kan göras rent och en trådlös telefon i trä medföljer så att man kan ringa på gästerna när middagen är serverad.

Mått
Köket är 83 cm x 29 cm x 90 cm högt

Material
Barnköken från KidKraft är tillverkade av komposit trämaterial med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard. Detaljerad monteringsanvisning medföljer.

Leveranstid
Barnköken från KidKraft är en beställningsvara, leveranstid ca 5-7 dagar.

Vikt
ca 24 kg

 

Kidkraft
KidKraft tillverkar färgsprakande leksaker och barnmöbler med mycket detaljrik och lekfull design. Sagolika dockskåp, underbara barnkök, äventyrliga piratskepp och bilgarage. Deras produkter är av högsta kvalitét, allt tillverkat av trä med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard.

 


Vi tipsar även om: