Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Barnkök / KidKraft Barnkök Modern Country
KidKraft Barnkök Modern Country
KidKraft Barnkök Modern CountryKidKraft Barnkök Modern CountryKidKraft Barnkök Modern CountryKidKraft Barnkök Modern Country

Bon Appétit! Bedårande kök i lantlig stil där den lille kocken kan leka och laga festmåltider för hela familjen, baka bullar, kakor och förbereda för kalas.

Leksaksköket från KidKraft är mycket detaljrikt och har flera interaktiva funktioner. Alla dörrar till skåp, ugn och microvågsugn kan öppnas och stängas, knapparna på spisen kan vridas och har ett klickande ljud och en praktiskt handdukshängare på sidan av köket. Köket har hyllor och lagringsutrymmen både över och under diskbänken så att kastruller och köksredskap får plats. Diskon är avtagbar så att den lätt kan göras rent.

OBS! Leksaker som syns på vissa bilder ingår EJ.

Mått
Köket är 80 cm brett x 30 cm djupt x 96 cm högt.

Material
Barnköket från KidKraft är tillverkat av trä och komposit trämaterial med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard. Detaljerad monteringsanvisning medföljer.

Leveranstid
Barnköken från KidKraft är en beställningsvara, leveranstid ca 5-7 dagar.

Vikt
ca 20 kg

 

Kidkraft
KidKraft tillverkar färgsprakande leksaker och barnmöbler med mycket detaljrik och lekfull design. Sagolika dockskåp, underbara barnkök, äventyrliga piratskepp och bilgarage. Deras produkter är av högsta kvalitét, allt tillverkat av trä med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard.

 


Andra som köpte KidKraft Barnkök Modern Country har även köpt...