Stäng
systerlycklig.se / Barn / Barnkök / KidKraft Barnkök Uptown Espresso
KidKraft Barnkök Uptown Espresso
KidKraft Barnkök Uptown EspressoKidKraft Barnkök Uptown EspressoKidKraft Barnkök Uptown EspressoKidKraft Barnkök Uptown Espresso

Bon Appétit! Läckra köket Uptown i tuff modern stil där den lille kocken kan leka och laga festmåltider för hela familjen, baka bullar, kakor och förbereda för kalas. 

Leksaksköket från KidKraft är mycket detaljrikt och har flera interaktiva funktioner. Alla dörrar till skåp, ugn, microvågsugn och kylskåp kan öppnas och stängas, knapparna på spisen kan vridas och har ett klickande ljud. Roliga detaljer som ssmaskin, griffeltavla för att skriva ner inköpslistan eller recepten och en praktiskt handdukshängare på sidan av köket. Hyllor och lagringsutrymmen både över och under diskbänken så att kastruller och köksredskap får plats. Diskon är avtagbar så att den lätt kan göras rent och en trådlös telefon i trä medföljer så att man kan ringa på gästerna när middagen är serverad.  

Mått
Köket är 109 cm x 45 cm x 104 cm högt

Material
Barnköket från KidKraft är tillverkat av komposit trämaterial med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard. Detaljerad monteringsanvisning medföljer.

Leveranstid
Barnköken från KidKraft är en beställningsvara, leveranstid ca 7-10 dagar.

Vikt
ca 36 kg

 

Kidkraft
KidKraft tillverkar färgsprakande leksaker och barnmöbler med mycket detaljrik och lekfull design. Sagolika dockskåp, underbara barnkök, äventyrliga piratskepp och bilgarage. Deras produkter är av högsta kvalitét, allt tillverkat av trä med en stabil, robust konstruktion och är säkerhetsmässigt godkända enligt EU standard.