Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Sovrum / Påslakanset / Enkelsäng / PiP Studio Bäddset Kawai Flower Blue
PiP Studio Bäddset Kawai Flower Blue
PiP Studio Bäddset Kawai Flower BluePiP Studio Bäddset Kawai Flower Blue

Underbara bäddsetet Kawai Flower Blue från PIP Studio är ett sänglinne av underbart mjuk bomull som bjuder på riktig färgfest och mönsterglädje. Setet, som består av ett påslakan och ett örngott för enkelsäng, skapar en färgstark och glad atmosfär till sovrummet. 

Mått
Påslakanet är 150 x 210 cm och örngottet 50 x 60 cm

Material
100 % bomull

 

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram fantastisk färgsprakande tapetkollektioner med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!