Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Sovrum / Påslakanset / Vagga & Vagn / Majvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården Rosa
Majvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården Rosa
Majvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården RosaMajvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården RosaMajvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården RosaMajvillan Påslakanset Vagn/ vagga Slottsträdgården Rosa

Mjukt och lent påslakanset Slottsträdgården för barnvagn och vagga. Bäddsetet i mjukaste ekologisk bomull består av ett påslakan och ett örngott. Bäddsetet från Majvillan är designat av Charlotta Sandberg och varje påslakanset ligger i en fin tygkasse! Perfekt present till den nyfödde eller som dopgåva.

Mått
Påslakan: 70 x 80 cm
Örngott: 28 x 35 cm

Material
100 % ekologisk bomull

Skötselråd
Maskintvätt 40 grader

Leveranstid
Majvillans bäddset är en beställningsvara, leveranstid ca 1-2 veckor.

 

Majvillan
Inred barnrummet med lekfulla, färgsprakande barntapeter från Majvillan designade av Charlotta Sandberg. Mönstren är som en saga och låter både barn och vuxna drömma sig bort i lekens underbara värld. Smaka bara på tapeternas namn så som Körsbärsdalen, Drakhimlen, Slottsträdgården och Himmel, Hav & Mittemellan. Tapeterna är tillverkade i Sverige och är av jättefin kvalitet. Charlotta Sandberg har också designat en mängd fina förvaringslådor, lekfulla posters och underbara påslakanset. Välkommen till Majvillans fantastiska värld! 


Vi tipsar även om: