Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Barn / Sova / Sänghimlar / Sänghimmel Ljusrosa
Sänghimmel Ljusrosa
Sänghimmel LjusrosaSänghimmel Ljusrosa

Ljuv sänghimmel för att skapa en ombonad och trygg stämning i barnrummet eller för en mysig atomsfär till det romantiska sovrummet. Sänghimlen är dekorerad med vackra pärlor i ovandelen och tillverkad av bomullstyg som faller vackert runt sängen.

Sänghimmeln är sydd av två tygstycken så den kan hängas antingen vid huvudgaveln eller längsmed ena långsidan på sängen.

Våra underbara sänghimlar finns i flera färger och kan hängas både ovan en spjälsäng eller en vanlig säng. Sänghimmeln kan också hängs fritt i rummet och fyllas med kuddar för att skapa en mysig koja. Eller varför inte från ett träd en solig sommardag.

Mått
Sänghimmeln är rund och har en diameter på 60 cm. Den består av två tygstycken på vardera 2 meter på längden och 4 meter på bredden. Den översta trekantade delen är ca 40 cm hög och har ett snöre till upphägning som är ca 40 cm. Den totala höjden är 280 cm inklusive snörets längd.

Material
Sänghimmeln är 100 % tillverkad för hand och alla sänghimmlar är unika, färgen kan variera något. Sänghimmeln är gjord i bomull.