Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Dekoration / Krukor & Vaser / Mikaela Willers Kruka Lilly Varmgrå
Mikaela Willers Kruka Lilly Varmgrå
Mikaela Willers Kruka Lilly Varmgrå

Krukan Lilly är en vacker rokokoinspirerad kruka som går lika fint att använda som blomvas, formgiven av keramikern Mikaela Willers. Krukan är fin till buketter, miniorkidéer, kaktusar, färska kryddväxterma på köksbänken eller andra små krukväxter.

Mått
ca 7 cm på smalaste stället och 17 cm hög

Material och tillverkning
Varje kruka tillverkas helt för hand av keramik glaserad med blyfri glasyr. Nyansen i glasyren kan skilja sig för varje bränning och färgtonerna i glasyren kan skifta en hel del för varje kruka. Alla Mikaela Willers produkterna är unika och ibland varierar de något i storlek och utseende. Detta är charmen, att inget är exakt. Lera och glasyr är levande material och har en ostyrig charm.

Mikaela Willers
Mikaela Willers keramik följer både en tradition och en stark sammansatt känsla för seklers formspråk och historia. Mikaela Willers keramik har både slott och koja i sig. Underbara krukor och vackra ljusstakar i massor av ljuva färger. Produkterna är i första hand till för att brukas, och med glädje, i vardag och till fest! De många färgade glasyrerna är livsbejakande och ger smak för mera. Det finns rum för minnen, människor och platser i Mikaelas Willers keramik.