Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / REA / PiP Studio Ryggsäck Indian Festival Red
PiP Studio Ryggsäck Indian Festival Red
PiP Studio Ryggsäck Indian Festival Red

Fin ryggsäck från Pip Studio. Ryggsäcken har en stabil platt botten och rymmer skolböcker, träningskläder och annat. Flera olika fack för viktiga saker. Ryggsäcken i 100% polyester går att tvätta 30 grader i maskin.

 

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!  


Andra som köpte PiP Studio Ryggsäck Indian Festival Red har även köpt...

REA
GreenGate Burk Bambi
135 kr (269 kr) Köp
REA
Rice Fodral Resedokument
149 kr (310 kr) Köp
REA
GreenGate Handduk Lara Green
50 kr (79 kr) Köp
REA
Gate Noir Handduk Elvina Grey
49 kr (89 kr) Köp

REA
Rice Bord Mint
449 kr (629 kr) Köp