Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Möbler / Sittdynor & Kuddar / Barnsoffor / Oliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe Blue
Oliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe Blue
Oliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe BlueOliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe BlueOliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe BlueOliver Furniture Sittdyna Seaside Stipe Blue

Sittdyna specialsydd för att passa Oliver Furnitures slagbänk Seaside för barn. Dynan har avtagbart överdrag med dragkedja och praktiska knytband så den sitter fast på barnbänken.

Mått
77 cm bred x 39 cm djup

Material
Överdraget till dynan är sytt av 100% bomull. Dynan är fylld med 100% naturfjäder.

Tvättråd
Såväl dyna som överdrag kan tvättas i maskin på 30 grader.

Leveranstid
Sittdynorna till Oliver Furnitures barnbänkar sys upp på beställning, leveranstid 2-4 veckor.

Det är ej öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.

 


Stäng