Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Böcker / Syster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varje
Syster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varje
Syster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varjeSyster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varjeSyster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varjeSyster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varje

Inspiration, recept, pyssel & högtider - ”Syster Lycklig - Lite av varje” är en inbunden bok för dig som söker inspiration, skriven av Johanna Beijer och Tina Groth! En bok för dig som gillar att laga mat, baka, pynta och pyssla. Här blandar vi stilar. Vi mixar och matchar i färg och form. Vi berättar om fest och firande och ger både tips och lite bakgrund till vad vi firar - samt varför och hur. Här finns inspirerande bilder på dukade bord, mat och bakverk eller ute i det gröna. Duka inne, ute, till fest, vardag, eller knytis. Baka den fantastiska tårtan eller laga bärpaj på grillens eftervärme, tipsen är många!

Författare
Johanna och Tina – den ena en erfaren stylist inom inredning, den andra driver inredningsbutiken Syster Lycklig - tar dig med till vackra inomhusmiljöer, skön grönska och fina ställen som de inspirerats av. Var för sig har de båda lång och bred erfarenhet inom inredning, erfarenheter och idéer som de de gärna delar med sig av: enkla tips, trix och recept  som kan leda till stor förändring. Att se möjligheter i det mesta, stort som smått, är Johannas och Tinas styrka och idé!

Fotograf
Boken är fotograferad av Niklas Veenhuis.

Mått
195 x230 cm

Antal sidor
168 stycken

Vikt
780 cm


Andra som köpte Syster Lycklig Produktion Bok Syster Lycklig - Lite av varje har även köpt...

Stäng