Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Dekoration / Ljus & Lyktor / Ljusstakar / Mikaela Willers Ljusstake Barock Ljusrosa
Mikaela Willers Ljusstake Barock Ljusrosa
Mikaela Willers Ljusstake Barock Ljusrosa

Ljusstake Barock är en klassisk ljusstake i ny tappning formgiven av keramikern Mikaela Willers. Barock har varit modern i flera perioder allt sedan slutet av 1600-talet. Ljusstaken barock är gjuten och glaserad för hand.

Mått
ca 10 x 10 cm x 16 cm hög

Material och tillverkning
Ljusstaken barock är gjuten och glaserad för hand. Nyansen i glasyren kan skilja sig för varje bränning och färgtonerna i glasyren kan skifta en hel del för varje ljusstake. Alla Mikaela Willers produkterna är unika och ibland varierar de något i storlek och utseende. Detta är charmen, att inget är exakt. Lera och glasyr är levande material och har en ostyrig charm.

Mikaela Willers
Mikaela Willers keramik följer både en tradition och en stark sammansatt känsla för seklers formspråk och historia. Mikaela Willers keramik har både slott och koja i sig. Underbara krukor och vackra ljusstakar i massor av ljuva färger. Produkterna är i första hand till för att brukas, och med glädje, i vardag och till fest! De många färgade glasyrerna är livsbejakande och ger smak för mera. Det finns rum för minnen, människor och platser i Mikaelas Willers keramik.


Stäng