Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Startsida / Kök / Brickor / Sandberg Bricka Lily of the Valley
Sandberg Bricka Lily of the Valley
Sandberg Bricka Lily of the ValleySandberg Bricka Lily of the ValleySandberg Bricka Lily of the ValleySandberg Bricka Lily of the Valley

Bricka Lily of the Valley är skapad med mönster från Sandbergs tapet Liljekonvalj. På baksidan av varje bricka finns en text kring historien av tapeten.

Liljekonvalj, eller på engelska Lily of the Valley är en härligt doftande försommarblomma, uppskattad framför andra. Sandbergs mönster Liljekonvalj är en hyllning till Daniel Westling, en man av folket, som tilldelats titeln Prins Daniel, Hertig av Västergötland. I Ockelbo, som är Daniels hemort och ligger i Gästrikland, står Liljekonvaljen som landskapets egen blomma. En grönskande äng av liljekonvalj, ger i sin hantverksmässiga limtrycksteknik en vänlig, målerisk känsla.

Mått
45 cm i diameter

Material
Brickan är tillverkad av björk-plywood. 

Leveranstid
Brickan från Sandberg är en beställningsvara, leveranstid ca 1 vecka.

 

Sandberg
Sandberg designar och tillverkar tapeter som förenar en modern tolkning av klassiska stilar med ett högkvalitativt hantverk. Sandberg skapar med sina tapeter en miljö med personlig atmosfär och deras produkter utstrålar ett genuint formspråk som förverkligar drömmar om vackra och stilfulla hem.