Stäng

Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Kök / Brickor / Bricka Oz 46 cm
Bricka Oz 46 cm
Bricka Oz 46 cm

Vår egna handgjorda bricka tillverkad av Missoni Homes läckra tyg Oz med ett klassiskt zickzackmönster i svart och vitt.

Att tillverka en bricka är ett äkta hantverk! Varje produkt görs för hand, en åt gången. Tyget formpressas med björkfanér och laminat vilket gör varje bricka unik. Tyget har en bred mönsterrapport och dominerande färger varierar på varje bricka. 

Mått
46 cm i diametern

Material och tillverkning
Våra brickor tillverkas
 på Öland på traditionellt sätt av björkfaner. Varje bricka har flera lager faner, som fogas samman med hjälp av lim, detta syns på den randiga kanten. 

Björkfaner är ett naturmaterial och precis som två björkar inte är identiska, är heller inte den fanér som utvinns från dem exakta. Skiftningar i såväl färg, som mönster skapar ett levande, vackert material vilket gör varja exemplar unikt.

 

Syster Lyckligs egen produktion
Vi brinner för design och tillverkar våra egna unika produkter av textil och tapet från kända varumärken som Missoni Home, William Morris & Co, Sandberg, Sanderson, Designers Guild, Mulberry Home, GreenGate och PiP Studio. Vi producerar bland annat kuddar, brickor, underlägg, bordstabletter, tändstickor och lampskärmar i samarbete med duktiga hantverkare. Produkterna är unika för Syster Lycklig och vi har valt ut de mönster som vi gillar mest och som gör oss särskilt lyckliga.