Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Badrum / Badrumsmattor / Missoni Home Badrumsmatta Otil
Missoni Home Badrumsmatta Otil
Missoni Home Badrumsmatta OtilMissoni Home Badrumsmatta OtilMissoni Home Badrumsmatta Otil

Det välkända italienska märket Missoni har gjort en fantastiska badrumsmatta, Otil, formad som en läcker blomma i svart och vitt. Mattan är gjorda i bomull, och ger garanterat elegans och harmoni till ditt badrum. Missonis underbara frotté designas och tillverkas på Missonis väveri i Milano, Italien.

Mått
80 cm i diametern

Material
100% bomull

Vikt
2300 gram/m2

Färg
601

Leveranstid
Badrumsmattan är en beställningsvara, leveranstid ca 3-5 veckor.


Missoni Home
Missoni Home är en del av det italienska modehuset Missoni, baserat i Milano, som grundades 1953 av Ottavio och Rosita Missoni. Missoni är känt för sin mångfald av mönster, sina geometriska former och abstrakta blommor i ett kalejdoskop av färger. Missonis populära handdukar, badrumsmattor, sittpuffar, kuddar och plädar piggar upp vilket hem som helst! 

Inred badrummet med Missonis färgstarka och mönstersäkra handdukar, badlakan och badrumsmattor. Missonis plädar och kuddar är snygga båda i soffa och säng och är just den färgklick som ett rum behöver. Vi tillverkar även egna lampskärmar, kuddar och brickor av Missonis läckra tyger. Lampskärmar att sätta i taket eller tuffa skärmar till fönsterlampan eller bordslampan, modellerna är många.