Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Om oss

Det var i december 2005 som vi, systrarna Anna och Tina, förverkligade vår dröm. Vi startade en personlig och annorlunda inredningsbutik som tilltalar alla sinnen.

I vår butik på Tegnérgatan 12 i Stockholm erbjuder vi en spännande blandning av möbler och inredningsdetaljer till ditt hem men också fina saker till dig så som vackra kläder, stilrena smycken och roliga accessoarer. Vi har även mycket till de små. Allt från möbler till barnrummet och mjuka kläder till pyssel och pedagogiska leksaker.

Snart efter att vi öppnat vår älskade butik beslutade vi oss för att starta en webbshop så att du som kund i lugn och ro kan handla var du än befinner dig. 

Vi köper in saker som vi personligen älskar från leverantörer som erbjuder roliga, söta och vackra skapelser. Vi hoppas att även du inspireras av vår mönsterfest och att du hittar saker till dig och ditt hem. Saker som passar just din unika stil!

Anmäl dig gärna till vår KundKlubb genom att registrera din mejl så att du får vårt nyhetsbrev med nyheter och speciella erbjudanden. Det gör du i rutan nere till höger. Utöver vår butik och webbshop hittar du oss även på Facebook och Instagram. Vi lägger ut bilder från våra skojiga upptåg, på fina saker du kan köpa i shopen och på sådant som inspirerar oss. Håll utkik även där för att inte missa våra nyheter och våra specialerbjudanden.

 

Varmt välkommen att inspireras!  

Färgglada hälsningar från Lyckliga Systrarna Anna & Tina

Stäng