Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Inspiration till bakningen

Förr var bakningen husmors sätt att spara pengar, idag har vi surdegshotell. Tiderna har förändrats och moderna män och kvinnor bakar för att det är kul, avkopplande och nyskapande. För att det får köket att dofta, ugnen att glöda och munnen att vattnas.

Här har vi samlat goda recept och tips på fin dekoration!

Sockersött

Tänk dig barnen när de kliver in genom dörren, rosiga om kinderna och lyckliga efter leken i kylan. Njut sedan av leendena på deras läppar när de ser den rykande varma chokladen. 

Blanda en liter mjölk med 100 gram mörk choklad, gör ett hål i en marshmallow och trä det på ett fint sugrör. Underbart gott!

Älskade cupcakes

Så här gör du 12 stycken läckra cupcakes:
Vispa 3 ägg med 2,5 dl socker och en tesked vaniljsocker poröst. Häll i 100 g smält smör och 1 dl mjölk och rör ner en blandning av 3,5 dl mjöl, 2 teskedar bakpulver och en nypa salt. Sedan placerar du 12 söta bakformar mitt i ugnen (175°c) i ungefär 15 minuter.

Experimentera och addera citron, kakao, kaffe eller bär till blandningen för mer smak.

Frosting gör du genom att blanda 100 gram cream cheese och 5 dl florsocker. Addera gärna smak och färg för en mer dekorativ stil.

Vilken stil passar just dina cupcakes? Välj bland våra härliga bakformar

 

På topp

Toppers har snabbt blivit mycket populära bland bakfantaster världen över. Inte undra på så förtjusande dekorativt som det är. Det finns många DIY varianter gjorda på tandpetare och papper, washitejp, honeycombs pompoms och mini-vimpelspel. De här söta karamellerna är gjorda av flörtkulor och silkespapper och du hittar instruktionerna här.

Här hittar du våra bedårande toppers.