Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

Retur och byten

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Önskar du returnera eller byta en vara står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Kontakta oss så skickar vi en retursedel till dig. Returfrakten kostar 49 kr. Det enklaste sättet att returnera eller byta en vara är att du kommer in med den till vår butik på Tegnérgatan 12 i Stockholm. Har du inte möjlighet att komma in med varan till butiken så går det självklart bra att skicka tillbaka den till oss. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengar på ditt konto, eller skickar varan som du vill byta till. Vid en retur betalar vi endast tillbaka värdet på varan - ej frakt och eventuell fakturaavgift. Har du valt faktura som betalningssätt? Ring då oss om du vill returnera en vara, så att vi kan skjuta fram förfallodatumet på fakturan.

 

Så här gör du för att skicka tillbaka en vara:

  1. Kontakta oss så skickar vi en returfraktsedel till dig. Returfrakten kostar 49 kr. 
  2. Packa in varan så att den inte kan gå sönder under transporten.
  3. Skriv en lapp med ditt namn och ordernummer som du lägger i paketet. Så att vi vet vem paketet kommer från. 
  4. Skriv även om du vill returnera varan och ha pengarna tillbaka eller om du vill byta mot något annat. 
  5. Önskar du byta till annan vara får du gärna ringa oss innan så att vi kan reservera varan till dig. Tel: 08-612 65 64. 
  6. Klistra på returfraktsedeln på paketet. 
  7. Lämna in paketet hos ditt Schenker-ombud.

 
Observera att det EJ är öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror och rabatterade produkter. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

 

Här kan du läsa våra fullständiga köpvillkor.