Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Sängar / Madrass / Oliver Furniture Madrass Wood Collection
Oliver Furniture Madrass Wood Collection
Oliver Furniture Madrass Wood CollectionOliver Furniture Madrass Wood Collection

Madrass som passar till Oliver Furnitures säng, soffsäng, loftsäng och våningsäng i möbelserien Wood Collection. Madrassen är tillverkad av allergivänligt kallskum och innehåller endast naturmaterial och är helt fri från kemikalier. Madrassen har utmärkt komfort och hög andningsförmåga. Kallskum är ett elastiskt skum med lång hållbarhet och som ger ett bra stöd och lätt återvinner formen efter användning. Madrassen har medelhårdhet.

Mått
90 cm bred x 200 cm lång x 13 cm hög

Material
100% certifierad kallskum. Överdraget är sytt av oblekt bomull och är kviltat
med 100% ren ull från Nya Zeeland. Ullen behåller värmen när det är kallt och hjälper till att avleda den när det är varmt. 

Tvättråd
Överdraget kan maskintvättas på ullprogram max 30 grader.

Leveranstid
Oliver Furnitures madrasser är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.