Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Sängar / Enkelsängar / Oliver Furniture Loftsäng Seaside White
Oliver Furniture Loftsäng Seaside White
Oliver Furniture Loftsäng Seaside WhiteOliver Furniture Loftsäng Seaside WhiteOliver Furniture Loftsäng Seaside WhiteOliver Furniture Loftsäng Seaside White

Loftsäng Seaside från Oliver Furniture med en 70 cm hög träpanel under sängen. Loftsängen som ger mer rymd åt ett litet rum är lagom hög för att leka under. Möblera med stolar, bord eller ett skrivbord. Lekutrymmet under sängen med en ståhöjd på ca 130 cm blir en perfekt koja eller en mysig sovplats för kompisen på besök. Stegen kan efter behov placeras på höger eller vänster sidan. Madrasser köpes separat.

Mått
207 cm lång x 97 cm bred x 176 cm hög. Sängens bredd med stegen är 140 cm.
Bäddmått: 90 x 200 cm

Material
Oliver Furnitures möbler är tillverkade av björkträ och MDF och är lackade med en vattenbaserad lack.

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.

 

 


Vi tipsar även om: