Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Sängar / Tillbehör till sängar / Oliver Furniture Skyddsbräda Wood Collection
Oliver Furniture Skyddsbräda Wood Collection
Oliver Furniture Skyddsbräda Wood CollectionOliver Furniture Skyddsbräda Wood CollectionOliver Furniture Skyddsbräda Wood CollectionOliver Furniture Skyddsbräda Wood Collection

Lättmonterad skyddsbräda från Oliver Furniture som ger det lilla barnet trygghet och en säker nattsömn. Sänghästen är en praktiskt lösning som hjälper barnet att vänja sig att sova i en större säng när barnet byter från spjälsäng eller juniorsäng.

Skyddsbrädan passar till Oliver Furnitures säng, soffsäbg/dagbädd och våningsäng i serien Wood Collection. 

Mått
77 x 42 x 2,5 cm

Material
Oliver Furnitures möbel är tillverkad av björkträ och är lackad med en vattenbaserad lack.

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.