Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Badrum / Handdukar / Handdukar / PiP Studio Handduk Les Fleurs Khaki 55x100 cm
PiP Studio Handduk Les Fleurs Khaki 55x100 cm
PiP Studio Handduk Les Fleurs Khaki 55x100 cmPiP Studio Handduk Les Fleurs Khaki 55x100 cm

Ljuvliga handduken Les fleurs  i underbart mjuk bomull från PiP Studio med ett vackert mönster.

Mått
55x100 cm

Material
100% bomull

Tvättråd
PiP Studio rekommenderar att handdukarna tvättas före användning på 60 grader. Använd sparsamt med tvättmedel, gärna flytande tvättmedel utan blekmedel. Tvätt på 60 grader fixerar tyget.

PiP Studio
PiP Studios produkter designas av grundaren PiP som med sin värme och förmåga att mixa och matcha i sin design bidrar till en personlig känsla. Balanserade färger och lager på lager-mönster tillsammans med känsla för detaljer är PiP Studios signum. Produkterna är alla gjorda för att fungera tillsammans i härlig harmoni och de erbjuder ett underbart sortiment av härliga handdukar, badrockar, mattor, necessärer, sminkväskor, plånböcker och färgstarkt porslin i glad design. Vackra skålar, muggar, tallrikar, tekannor, tårtfat och söta äggkoppar med glimmrande guld.

PiP Studio har också tagit fram en fantastisk färgsprakande tapetkollektion med sin helt unika stil. Ljuvliga färger i blå, röda, rosa, gula och gröna toner i underbara blommande mönster. PiPs karaktäristiska fåglarna finns med och fina mönster med sammetstryck, men även härligt galna väggbilder som lyser och livar upp våra väggar. Helt enkelt - Happy products for Happy People!