Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Barn / Oliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänk
Oliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänk
Oliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänkOliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänk

Fin och flexiblelbabysäng från Oliver Furniture som fungerar som bedsidecrib, vagga och bänk. Steglös höjdjustering säkerställer ett exakt förhållande till föräldrarnas säng. Sängen flyttas lätt runt på dagen med dess gummihjul. När barnet är i behov av en större säng kan sängen monteras om med de medföljande benen och får då en öppen front. Madrass köper separat.

Mått
49 cm bred x 92 cm lång x 55 / 74 cm hög.

Material
tillverkad i 100 % massivt trä; ek och björk. 

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

 

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.

 


Andra som köpte Oliver Furniture Babysäng Co-sleeper Wood inkl. ombygg till bänk har även köpt...