Fraktfritt

- Vid order över 999 kr
- På smycken 
Övriga beställningar 49 kr

Shoppingkväll

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva! Läs mer...

Presentkort

Svårt att välja vad du ska ge bort? Då är vårt presentkort den perfekta gåvan!
Läs mer...

systerlycklig.se / Möbler / Byråer / Oliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse Seaside
Oliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse Seaside
Oliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse SeasideOliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse SeasideOliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse SeasideOliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse SeasideOliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse SeasideOliver Furniture Utdragbar klädhängare och tvättpåse Seaside

Praktisk utdragbar klädhängare och tvättpåse från Oliver Furniture som hör till deras byrå Seaside 6 lådor (021326) och skötbord Seaside 6 lådor (021325) som förs in på byrn/skötbordets kortsidor.

Mått
Tvättpåse: 43,8 bred x 39,8 djup 

Material
Tvättpåsen är tillverkad av linne och bomull (insidan 100% bomull)

Leveranstid
Oliver Furnitures möbler är en beställningsvara, leveranstid 2-4 veckor.

Oliver Furniture
Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn, konceptet Seaside och Wood Collection. Oliver Furnitures möbler formges av den danska designern Søren Rørbæk med inspiration från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen med fokus på funktionalitet, enkelhet och detaljer. 

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment av stilfulla trämöbler till hemmets alla rum som fungerar i såväl moderna som lantliga hem. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbord och stolar. Byråer, hyllor och rymliga garderober. Barnmöbler och sängar för alla åldrar som vagga, spjälsäng, juniorsäng, våningssäng, loftsäng och en praktisk dagbädd som passar utmärk i såväl gästrummet som i barnkammaren. Oliver Furniture har också tagit fram en fin textilserie med kuddar, sittdynor och läckra golvkuddar som är specialsydda för att passa till deras möbler.